Precis som rubriken säger: Staycation! Jag håller på och packar det sista i min ursnyga kabinväska för att ta över föräldrarnas hus i 3,5 dagar. Det är ändå litegrann som ska med! I den här farten med värmen som vi har så lär det inte behövas särskilt mycket kläder, men det vore skönt att slippa åka hit till lägenheten bara för att hämta en extra tröja. 
Men det ska bli SÅ skönt att ha huset dom här varma dagarna! Jag kan inte göra så mycket nu när foten är som den är och jag märkte igår redan hur uttråkad jag blir av att hänga i lägenheten eller ute på gården här. Så nu blir det house-life för resten av semestern! Så himla lyxigt att få ha diskmaskin, trädgård, ( ingen grill pga brandrisken som härjar), kunna ta bilen på utflykter eller åka och bada och att ha uteplatserna att kunna sitta och läsa på, spela spel och äta mat vid. Som att komma till en mysig stuga någonstans och ha semester "på riktigt", det här är minst lika bra! 
 
Ps. Det börjar bli verkligt att det bara är 5 dagar kvar tills jag börjar jobba igen. På tisdag börjar allvaret igen!
Ni vet hur det är: Man kan ha det hur bra som helst i flera veckor meeeen det är alltid lite jobbigt att behöva inse fakta och låta nästa jobbgrupp få ha semester haha
Anita

Fantastiska bilder :D

Svar: Tack snälla Anita, vad gulligt av dig! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress