God morgon god morgon! Hur går det för er där ute? Dör ni lite av värmeböljan också? Eller dör var väl en överdrivt, men något sega är vi nog alla. 
Jag försöker tvinga ut mig på promenader så gott det går i den här värmen men det är inte lätt. Hatten av till er som faktiskt orkar träna rejäla pass den här sommaren! Jag körde ett pass som Fashiobablefit har på Spotify här om kvällen och det var ett rejält svett-pass kan jag säga er. Förutom uppvärmning och nedvarv så var det uppbyggt på: Benböj-armhävningar-utfallsteg ( vardera ben )-burpees-bicle crunches x 15-20 rep. Jag dör lite när det kommer till burpees och pulsen kom upp helt klart och svetten stänkte haha Men på 35 min var man klar och det känns som en fair deal nu under sommaren! 
Jag är inte en sån där som satsar på sommaren direkt. God mat, ligga i solen, bada, promenera, läsa böcker och se mig omkring är det som jag lägger lite extra energi på. Hjärnan kanske säger att jag "bör" träna och ta ut mig då och då, men jag är helt klart nöjd med om jag får till 1 pass på gymmet med muskelfokus, 1 pass med något pulshöjande och sen promenader/simning/transportträning. Transportträning är min grej förresten! Att cykla till badet. Ta en extra sväng om man ska gå och handla mat. Gå till och från jobbet. Då lurar i alla fall jag min kropp till extra rörelse utan att tänka på det! För mig så handlar ändå sommaren och framför allt semestern om att varva ner lite, inte ha några måsten och njuta med både själen och kroppen. Träning och sånt kan man ta tag i under hösten igen!
 
Igår lyckades jag få till 1 timmes promenad i 32 grader, simma och skratta med mina vänner på kvällen och äta sallad från Picadeli på kvällen. En riktigt mysig dag! En skratt-och-prat-kväll med ens vänner är så himla viktigt för mig ibland. Att jag fick bada också var ju inte så tokigt, det var SÅ skönt i vattnet! Idag är det i jakt på en ridhjälm och en kabinväska för mig. Jag och min syster ska ta över föräldrarnas hus från och med torsdag och då kan det vara perfekt med en mindre väska som jag kan ta med mig dit! Det ska bli SÅ skönt att få leka "hus-liv" med allt vad det innebär. Slippa den här lägenheten för en stund och ha tillgång till gräsmatta, altan, grill och promenadstråk ut mot ängarna. 
 
Hoppas att ni mår bra där ute! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress