1) Jag sov med en kylklamp vid fotändan idag. Min kära syster sa att det var riktigt härligt att sova med en iskall sådan nu när lägenheterna inte går ner under 30 grader! Det var helt klart skönt och svalkande. 2) Hur lyckas man fotografera en blixt som man inte ens är medveten om att man fotar? Det kom ett rejält åskväder över oss här i helgen som var och jag skulle bara skicka iväg en snap och kom åt det här extremt mörka filtret
(brukar annars inte använda filter så mycket) och såg att det lågen blixt i molnet som sen gick ner i marken! HUR COOLT ÄR INTE DET! 
God morgon annars. 1:a dagen avklarad igår på jobbet och det var mig en rejäl dag att kastas in i! Men det känns bra att "ha det gjort" eftersom 1:a dagen alltid brukar vara kämpigast mentalt. Jag tog med mig badkläder också och avslutade med ett dopp i Månsols-badet och sallad på bryggan. Helt klart ett skönt sätt att avsluta dagen på! Det är inte så himla avslappnande där direkt med en massa spring på bryggorna, men det är bättre än inget och det var säkert 25 grader i vattnet. Hur skönt som helst!
 
Här har ni lite random bilder från helgen och framåt. Jag och min syster lyfte på i princip alla såna här stora plattor för att rensa ogräs och göra det fint i huset för våra föräldrars skull när dom skulle komma hem i söndags. Så med ett Sommar i P1-prat och bikini på så lyfte vi allt och rensade! 2-3 timmar tog det och det bokstavligt talat rann svett om oss haha Över 30 grader i åskvärme är kanske inte opimalt att göra det, men det var roligt! 
 
Nu: Jobb! Det är lite kul att träffa mina fina kollegor igen, det är tur att jag har dom!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress