När jag var liten så kollade vi i familjen väldigt mycket på olika musiktillställningar på tv när det väl gick något. 
Jag lärde mig tidigt i mitt liv att musik var en stor del av mitt liv och kunde få hjärtsnörp av en vacker låt haha
Igår kväll fastnade jag i Youtube-världens stora bibliotek och kollade igenom saker som jag vet att vi kollade på när jag var liten: Galenskaparna/After Shave, Rhapsody In Rock med Robert Wells och Så ska det låta. 3 guldgruvor för musik, skoj, skratt och fantastiska låtar. Jag kollade igenom Så ska det låta-klipp mest och inser en sak: Vart har så många av våra svenska artister tagit vägen? Amy Diamond, EMD-killarna, många av IDOL-vinnarna eller mina allra underhållningsfavoriter på just det programet: Cookies N´beans. Dom tre brudarna kan bjuda på en show dom! 
Som sagt så upptäckte jag tidigt att musik var en stor del av den jag är. Tro det eller ej men jag gillar att sjunga och gör det gärna, bara ingen hör det haha Jag kan alla låtar till Phantom of the Opera eftersom mina föräldrar kollade på filmen och mamma gärna körde igång skivan på hög nivå i huset. 
När mina föräldrar tog med sig mig och min syster på Rhapsody in Rock på Öland ( jag var 9-10 år) var det nog en vild chansning. 3 timmar i ÖSREGN och ganska så sent på kvällen. Men jag blev kär. Inte bara i musiken utan också i Martin Stenmarck haha 
 
Nu: BADA! Det ryktas om 31 grader varmt idag så jag och min syster ska åka iväg och bada i Hillingen. Jag fick till bad igår kväll också vilken var en räddning. Fy fan vad åsk-värmen låg i luften hela dagen. Jag känner i lägenheten att det är mycket möjligt att det brinner någonstans igen här i närheten. Blir inte helt lätt att släcka säkert när det blir så galet varmt ( jag klagar inte på värmen, bara jag får bada). 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress