Ni vet när man får tunnelseende när man ska plocka jordgubbar och så plockar man utav bara helvete? Det fanns så mycket fina bär att jag fyllde min 2,5 L butt på jättekort tid och det fanns fortfarande kvar en del efter att vi var klara i vår rad. Så himla mysigt och genuint! Vi hörde lite folk av något utländskt turistigt språk och jag kan ju bara tänka mig hur mysigt det måste vara att få vara med på en sån här självplock som turist. 
Så nu har jag jordgubbar här hemma så att det sprutar ur öronen på mig! 
Utöver det så fick jag till ett snabbt kvällsdopp igen i Måns Ols ( inte alls lika härligt den här gången, det var ett killgäng där som tog ner det hela haha) men det är bra härligt att få bada, simma runt lite och cykla till och från också. Om Eniro har rätt så är det typ 2,5 km från mig så hittils har jag i alla fall cyklat 1 mil som gratismotion! Eller ja, vi cyklade faktiskt vår 8-km-runda i tisdags också bara för att det är så skönt att cykla nu på sommaren. Minus att det kan göra ont i the down areas haha 
Jag försöker att tänka på att sommarträningen får vara lite annorlunda och lite spontan nu. Promenader, cykelturer, att plocka jordgubbar 1 timme har sina fördelar också och sen kan man försöka klämma in ett pass här och där. Det, och att det snart inte finns något hö till djuren, är väl en bieffekt till det här fina vädret = Det är helt enkelt inte kul att träna när solen är varm och härlig och det enda man (jag) vill göra är att ligga utsträckt på en filt i gräset! 
Men med det sagt: Snabbträning komma pronto! Jag ska svepa i mig min kaffe och sen ta mig iväg och träna lite. Det behövs verkligen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress