11 juli 2018

Måns Ols

allmänt

 
 
 
3 snaps från igår! En ljuvlig dag som jag inte alls hade räknat med. Sol på förmiddagen med ett dopp i vattnet och sen lunch på restaurangen Måns Ols. Jag lyxade till det med en barnpotion av pommes och kycklingfilé ( när hade man en barnpotion senaste?..) för jag var riktigt sugen på pommes så då fick det bli det! 
Lite prat om livet, resor vi har gjort och framtida resor som vi klurar på och lite mer bad. En cykeltur, middag och sen kompishäng med en gemensam vän och hennes underbara dotter Lovis, och Miss Fisher´s murder Mysteries på Netflix. Helt klart en sevärd serie! Jag ska försöka komma ihåg den tills i höst när jag förmodligen sätter igång mitt Netflix-konto igen. Under vår/sommar så tar jag alltid bort det för jag vill inte sitta onödigt mycket tid inne vid datorn eller tv:n, plus att det bokstavligt talat ÄTER upp mitt internet vilke inte är så kul. Jag är snål som tusan just med teknik och vill inte betala extrema summor bara för internet. 
En härlig dag helt klart! Jag ska precis till och äta upp min frukost nu och sen ta mig ut och gå lite i solskenet. Den här sommaren levererar verkligen vackert väder hörrni! Det känns helt galet. Jag fattar att det skulle behövas lite regn för vår vackra naturs skull och får djuren, men en självisk sida hos mig njuter något fruktansvärt av det här vädret! 
 
Vi ses fina ni, ha en underbar onsdag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress