\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
Jag insåg igår att jag också vill se så där bohemisk och härlig ut. Så där som hon som spelar Donna den yngre i Mamma Mia- Here we go again! Härligt lockigt hår och ursöt haha Yes, vi var iväg 3 st och kollade på filmen igår eftermiddag och den var SÅ bra! Jag tvekar lite i om jag gillar den mer än den första, den röda tråden som är i första filmen tycker jag fattades lite. Men helt klart en superbra film! Bra skriven, fantastiska låtar, härliga skådisar och den fick mig att få tårar i ögonen genom nästan hela filmen vilket är ett bra betyg, med mitt hjärta av sten är det en bedrift haha 
\n
Någon av er som har sett den hittills? Vad tyckte ni? Jag gillar att dom har hittat skådisar för originalen i filmen som spelar en yngre variant av dom och dom yngre gör det så himla bra. Dom har verkligen fångat dom olika dragen hos dom äldre! Jag äääääälskar iaf musiken och har redan sjungit alldeles för mycket på låten My love, my life. Gåshuden är ert faktum! 
\n
 
\n
Trött tjej här annars. För att ha gått upp kl 5.15 så känner jag mig förvånansvärt i bra form! Kan nog till och med få till en promenad om det vill sig väl. Något trött bara, men det är nog lite mat som behövs. Jag behöver nog ut ändå för det är rena bastun här inne, skulle lätt och åka bada även fast det inte är så himla soligt ute! 
\n
 
\n
Hoppas att ni har överlevt måndagen!
\n
\n
\n
\n

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress