Hej från Skåneland! 
Om ni har vägarna förbi Simrishamn tycker jag att ni bör åka dit. Det är SÅ himla gulligt där! Vi tog världens lyxigaste lunch ( korv med pommes haha) vid hamnen efter att ha varit vid Kivik och klättrat i ett litet berg för att komma upp på en utkikspunkt som är där ( Stens Huvud ). Men lunchen fick bli här i hamnen! Det är en idyllisk liten stad och ni vet ju min kärlek för vatten vid en stad om ni har hängt med mig här ett tag. Vore inte Ystad så himla långt från alla mina släktingar och familjen hade jag flyttat hit omgående. Det är perfekt för mig här! Eller i alla fall på sommaren, vintern har jag hört ska vara lite av ett helvete. Men ni ser ju hur fint det är i Simrishamn! Alla gulliga hus med dom fina dörrarna som finns lite här och var. Gulliga gränder. En hamn. Ja svensk idyll helt enkelt! Vi gjorde hela österlen igår men mer bilder får ni en annan gång, annars hade det blivit en enorm bildbom här och det vill jag inte! 
 
Dagen idag har varit liggandes antingen på strandbanken ( pga väldiga vindar så blir man sandblästrad om man inte kryper ner i en bunker) eller guppandes i havet. Jag har badat i alla fall 3 gånger idag! Jag mår så himla bra när jag får vara på stranden, i solen eller i havet. Det har varit en underbar sommardag! 
Jag har precis druckit upp en capuccino som jag fick här efter maten och ska hoppa in i duschen. Ett lugnt semester-liv deluxe! Behöver jag ens säga att jag aldrig vill åka härifrån? Vi har 3 hela dagen kvar här i Ystad och sen åker vi hemåt igen på lördag. Tänk om jag fick skeppa hit mina vänner och ha kvar min familj här, då hade jag aldrig lämnat den här staden.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress