12 juli 2018

Golden Hour

allmänt

 
 
 
Jag fick krypningar i benen efter en hel del stillasittande under dagen ( förutom en rekordlång pw på 11,5 km haha) så jag tog mitt pick och pack och cyklade upp till Måns Ols-badet igen. Tanken var att fotografera solnedgången men solen dök rakt ner i ett gäng moln så jag fick passa på när det var lite "golden hour" som det så fint heter. Fast innan det så tog jag ett kvällsdopp och simmade några längder i utomhusbanan! Hur ljuvligt vatten som helst när det är typ lika varmt i luften som i vattnet. En riktig sommarkväll tycker jag!
Den här sommaren känns som sommaren när jag 1) Badade utav helvete och 2) längtade efter att ha ett litet hus någonstans där jag kan få sitta med fötterna i en gräsmatta och grilla en massa mat. Lägenhetsliv är dötrist under sommaren. Därav att jag gick en sån där lång promenad, jag vill bara vara ute så mycket som det går! 
 
Idag ska vi i familjen åka iväg och plocka jordgubbar igen! Det är sluttampen på säsongen och min syster har aldrig kunnat åka dit, så idag blir det en sommaraktivitet att åka dit och ha det härligt ute på landet i någon timme! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress