Det är så vackert här i Kåseberga. Vem försöker jag lura, det är vackert överallt här vid Österlen! Men det är något speciellt över den här lilla hamnen vid Ales Stenar. 
Efter en förmiddag i Simrishamn och Kivik/ StensHuvud så tog vi oss till den här hamnen där vi käkade lite glass, gick upp till utkiksplatsen där man ser ända till Bornholm och hela Österlen-viken. Det blåser alltid där uppe, men det är otroligt vackert där! 
Jag berättade förra året om en kvinna i en av försäljningsbodarna i Kåseberga som totalt tar mig och min familj under sina vingar och snackar ihjäl oss. Det känns alltid lite som att träffa en avlägsen släkting när jag får se henne! Så himla sprudlande glad och genuin människa. 
 
Vi har haft några underbara dagar sen sist jag skrev här. Jag tar lite semester från skrivandet här och njuter av ledighet och kvalitetstid med familjen. Vi har åkt och sett på ett slott och vandrat inne i vackra Ystad ( bilder kommer! ) och spelat minigolf. Trots en grym runda (för att vara mig!) så kom jag sist haha Jag kommer nästan alltid sist på spel i min familj, dom är helt enkelt väldigt duktiga på spel i allmänhet. Kul var det i alla fall! 
Jag tog mig en löprunda här om kvällen också och det är helt galet hur mycket roligre det är att springa när man har havet att se ut över. Det blir liksom lite extra studs i benen av en fin miljö.
 
Nu: Min syster och pappa är på väg mot Bornholm och jag ska gå på dags-spa. Helt klart ett mysigt sätt att avsluta 1 vecka här nere i Skåne-land! Läsa bok, vila i relaxen och bada i alla pooler. Jag kommer somna ovaggad ikväll!
Karin B

Så fina bilder!

Svar: Tack Karin! 😄
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress