Sista bilderna från kvällsfotograferingen på Ales Stenar! Inte helt lätt då solen dök ner i ett tjockt lager av dimma, men resultatet blev inte så tokigt ändå! 
Hej lördag förresten. Det börjar smyga så på en liiiiiten känsla av "jävlar-jag-börjar-jobba-snart"-realitycheck men jag ska försöka att klämma bort den känslan ungefär som när man klämmer bort en sticka som har fastnat i foten. Har man 1 veckas semester på offsäsong så är man ju HUR glad som helst och det känns som världens bästa vecka, så jag ska försöka att få till den känslan i kropp och hjärna nu. Jag menar, jag har 10 dagar att njuta av, det är långt ifrån synd om mig haha
Gårdagen var som dom flesta andra dagar har varit sen 1 vecka tillbaka: Minus att jag inte har tränat så mycket som jag kanske hade velat så fick jag till ett riktigt svettigt intervall-pass med lite mage/rumpa efteråt. Jag testade den HÄR statiska övningen direkt efter löpningen och darrande ben är ett faktum. 
Sen blev jag bjuden på kinamats-lunch med sushi och alla härligheter som smakade som guld i munnen efter en intensiv träning! Alfapet, prat, rosévin och grillning hos mina föräldrar tills in på nattkvisten. Ännu en mysig dag/kväll! 
 
Idag har jag inga planer alls. Vill ut och gå en sväng nu på förmiddagen efter en jordgubbsfrukost och så bör jag handla lite mat. Jag har en handväska som hålle på att falla sönder under mig så jag ska ta mig en kik på stan också tänkte jag. Annars inga planer alls! 
Hoppas att ni mår bra där ute, ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress