\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
Eftersom det är tisdag, en molnig sådan, och insperationen inte är på topp en sån här dag så tänkte jag att vi kan dela med oss av lite bra musik! Jag har en bred musiksmak och jag ÄLSKAR en bra låt. När jag får gåshud av en låt så vet jag att den är något extra. Jag har 2 låtar från den nya Mamma Mia-filmen som jag är väldigt förtjust över, men jag kan inte säga att jag har lyssnat på dom tillräckligt länge för att dom ska få komma upp här. Men min musiksmak är ungefär som en godispåse: väldigt blandad. Jag gillar rock, reggea, fina kärekssånger, klassisk musik, filmmusik är min all time favorite ( Hans Zimmer är vår jords bästa kompositör these days!), melodifestivalen-låtar är bra och lite av allt däremellan. Jag klarar inte av svensk rapp, tyvärr haha
\n
Musik gör en sån stor del av mitt liv och hur jag mår för tillfällendet. Dom 2 första låtarna och den sista låten är i någon genre som jag inte vet vad det är, men jag gillar dom skarpt! Jag blir otroligt peppad av dom och dom känns somriga och härliga. För er som också kollar på Jon Olssons youtube-kanal så känner jag skarpt att dom här låtarna skulle kunna passa in där haha Dom har något drömskt om sig.
\n
Jessie J-låten är en cover som ni kanske vet, men åååh som jag gillar den här! Den är mystisk och sexig. Hela albumet för 50 Shades är något jag lyssnar på otroligt mycket.
\n
Josh Groban kommer alltid att ha en extra plats i mitt hjärta. Den här lyssnade jag på HELA vintern. Den är så himla fin.
\n
Eva Cassidy är så nära jazz jag kan komma. Det är inte min grej annars, men hon sjöng fantastiskt vackert och jag gillar hennes känsla i sin musik! Det är en stor synd att hon gick bort så tidigt i sitt liv.
\n
 
\n
 PS. Fråga mig inte varför det kom upp en bild på mig i HATT när jag publicerade på FB, jag får inte bort den haja