\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
Eftersom det är tisdag, en molnig sådan, och insperationen inte är på topp en sån här dag så tänkte jag att vi kan dela med oss av lite bra musik! Jag har en bred musiksmak och jag ÄLSKAR en bra låt. När jag får gåshud av en låt så vet jag att den är något extra. Jag har 2 låtar från den nya Mamma Mia-filmen som jag är väldigt förtjust över, men jag kan inte säga att jag har lyssnat på dom tillräckligt länge för att dom ska få komma upp här. Men min musiksmak är ungefär som en godispåse: väldigt blandad. Jag gillar rock, reggea, fina kärekssånger, klassisk musik, filmmusik är min all time favorite ( Hans Zimmer är vår jords bästa kompositör these days!), melodifestivalen-låtar är bra och lite av allt däremellan. Jag klarar inte av svensk rapp, tyvärr haha
\n
Musik gör en sån stor del av mitt liv och hur jag mår för tillfällendet. Dom 2 första låtarna och den sista låten är i någon genre som jag inte vet vad det är, men jag gillar dom skarpt! Jag blir otroligt peppad av dom och dom känns somriga och härliga. För er som också kollar på Jon Olssons youtube-kanal så känner jag skarpt att dom här låtarna skulle kunna passa in där haha Dom har något drömskt om sig.
\n
Jessie J-låten är en cover som ni kanske vet, men åååh som jag gillar den här! Den är mystisk och sexig. Hela albumet för 50 Shades är något jag lyssnar på otroligt mycket.
\n
Josh Groban kommer alltid att ha en extra plats i mitt hjärta. Den här lyssnade jag på HELA vintern. Den är så himla fin.
\n
Eva Cassidy är så nära jazz jag kan komma. Det är inte min grej annars, men hon sjöng fantastiskt vackert och jag gillar hennes känsla i sin musik! Det är en stor synd att hon gick bort så tidigt i sitt liv.
\n
 
\n
 PS. Fråga mig inte varför det kom upp en bild på mig i HATT när jag publicerade på FB, jag får inte bort den haja

\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
Jag insåg igår att jag också vill se så där bohemisk och härlig ut. Så där som hon som spelar Donna den yngre i Mamma Mia- Here we go again! Härligt lockigt hår och ursöt haha Yes, vi var iväg 3 st och kollade på filmen igår eftermiddag och den var SÅ bra! Jag tvekar lite i om jag gillar den mer än den första, den röda tråden som är i första filmen tycker jag fattades lite. Men helt klart en superbra film! Bra skriven, fantastiska låtar, härliga skådisar och den fick mig att få tårar i ögonen genom nästan hela filmen vilket är ett bra betyg, med mitt hjärta av sten är det en bedrift haha 
\n
Någon av er som har sett den hittills? Vad tyckte ni? Jag gillar att dom har hittat skådisar för originalen i filmen som spelar en yngre variant av dom och dom yngre gör det så himla bra. Dom har verkligen fångat dom olika dragen hos dom äldre! Jag äääääälskar iaf musiken och har redan sjungit alldeles för mycket på låten My love, my life. Gåshuden är ert faktum! 
\n
 
\n
Trött tjej här annars. För att ha gått upp kl 5.15 så känner jag mig förvånansvärt i bra form! Kan nog till och med få till en promenad om det vill sig väl. Något trött bara, men det är nog lite mat som behövs. Jag behöver nog ut ändå för det är rena bastun här inne, skulle lätt och åka bada även fast det inte är så himla soligt ute! 
\n
 
\n
Hoppas att ni har överlevt måndagen!
\n
\n
\n
\n

 
Hur mysigt är det inte att vakna av att det mullrar och rengar utanför sitt fönster? Jag håller på och försöker ställa om kroppen lite till att vakna tidigare och gå och lägga mig tidigare, vilket kanske inte gick så bra idag eftersom jag somnade efter 1 i natt haha Det var så himla kvavt i min lägenhet och det var jobbigt hur jag än låg i sängen. Men nu är jag upp sen 1 timme tillbaka och sitter och kollar på Nyhetsmorgon!
Min dag igår var ensam, riktigt ensam. Precis vad jag behövde! Jag städade här hemma, fixade disken, tränade det där intensiva Spotify By Fashionablefit som jag pratade om förut, kollade på serier och hängde allmänt hemma. Det jag märker i huvudet efter en sån här pass "stillasittande" dag är att jag blir ologisk. Jag börjar tvivla på mig själv och det spritter i alla kroppens muskler. Jag orkade inte ens ta mig ut och gå något, det var bara lägenheten som lockade! 
 
Idag är det i alla fall söndag. Jag skulle ha tagit mig iväg och hämtat ut ett paket men jag måste kolla hur det fortsätter med åskan, annars får det bli en annan dag. Jag ska försöka mig på att hitta en liten lucka för tvätt också, men får se om det finns någon tid. Senare idag ska jag om inte annat gå på bio för att se nya Mamma Mia-filmen! Har hört så mycket bra om den så det ska bli kul att se på. Jag gillar vår biosalong här i Sala faktiskt och tittar mer än gärna på bio här än att åka in till Västerås för att göra det. Då blir det en grej av det, medans man här bara kan kila in om andan faller på! 
 
Ha en mysig söndag nu kära ni.