Tanken när jag vaknade i morse var att gå och träna på gymmet, men när jag drog upp persiennerna och såg att det hade snöat ett tag, att det snön såg orörd ut och luften såg så där krispig ut så fick jag en pirrande känsl i magen: Det var dags att vara kreativ, det kändes i hela maggropen när jag tittade ut! 
Så efter en kopp varmt kaffe snörade jag på mig skorna, klädde mig varmt och gick ut och fotograferade i 2 timmar, lite drygt. Snön dalade så fint innan jag gick ut men självklart avtog det lite, bara för att jag ville försöka få det på bild haha 
Det finns få saker som är så härligt för mig som att vara kreativ med min kamera. Bara jag, musik i öronen, en fulladdad kamera och så känslan av totalt tystnad. Det var knappt några människor ute, ungefär jag och alla hundägare. En perfekt förmiddag helt enkelt! Det känns så bra att ha tryckt i kroppen 2 timmar med friskluft, njuta lite av vintern när det ser så här vacker ut och att faktiskt lyckas få det på kameralinsen också. 
Jag säger ju alltid att Sala är en fin sommar-stad, men jag vågar nästan säga att den är bra vacker när det är en fin vinterdag också. Det har sin charm det med.
Lite extra glad är jag över 1:a bilden, där gjorde kameran exakt det jag ville att den skulle göra: Fokusera på snöflingorna istälelt för föremålet i bakgrunden. Har ni någon favorit? Någon ni får en liten extra känsla för? Ni får ursäkta inläggen framöver, jag har bara 14 bilder till som jag gillar haha 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress