13 januari 2018

Vårkänslor

allmänt

 
 
 
Vet ni vad jag fick som en julklapp av min syster? Ett presentkort på att jag ska få gå till Interflora och plocka med mig 1 bukett i 4 olika tillfällen under våren som kommer. Igår var min 1:a omgång och titta vilken skönhet jag fick med mig hem! Tulpaner är ju bara så himla vackert och jag får vårkänslor i kroppen bara av att titta på dom. Sen vill jag tro att det är någon slags krokus den där lila grejen? Någon släkting kanske? Fint som få i alla fall och det kändes lyxigt att knalla in och säga att det finns blommor i mitt namn och sen bara ta med mig dom.
Det får bli en blandning med julgranen som är kvar, men urstädad av alla julkulor. Jag ärinte riktigt redo än att släppa julen haha
Men idag är det lördag mina vänner! Jag hade en lugn och skön dag igår med min förmiddag utomhus som ni kanske vet, följt av städa hemma, köpa grejer till tacos och sen hängde jag med min syster hela kvällen och pratade gamla minnen från våra resor tillsammans. Vi har kommit upp i ett x antal nu under åren så det finns mycket att prata om! Vilken lyx det har varit att få upptäcka så mycket tillsammans. 
 
Men nu: Åka och kolla på blommor till lägenheten! Jag har lyckats ta död på 4 av mina blommor under bara 2-3 veckor och jag tycker att det ser tomt och tråkigt ut nu. Hoppas att ni får en härlig lördag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress