God morgon god morgon! Träningsvärken är ett faktum idag. Jag kom till stallet igår och fick lite av ett ultimatum mellan två hästar. Antingen en söt nordsvensk MED sadel, eller min älskade Akrobat men UTAN sadel pga att han höll på att läka ett skavsår där sadeln vanligtvis ligger. Valet var ganska enkelt när jag väl slutade att få panik över att jag själv bestämde mig för att faktiskt rida barbacka haha
Men jävlar vad nyttigt det var, både för mitt självförtroende men för framförallt för min ridning! Jag har nog inte ridit barbacka på säkert 10-12 år och kom ihåg att jag faktiskt bara har ridit mindre än 10 gånger sen jag plockade upp ridningen igen. Det är en STOR utmaning att hålla sig kvar på hästen, fortfarande kunna arbeta den i form och göra det som dom andra gör. Men det blev inga avramlingar och jag gjorde allt utifrån vad jag själv ville. Galoppen blev inte bra, så då fokuserade jag på att fortsätta att arbeta i trav och istället får det bättre. Kan säga att självförtroendeet sköt i höjden igår! Det är en otroligt cool känsla att komma upp på hästen och bli mer "ett med den" eftersom sadeln inte ligger i vägen. Älskade häst, han må vara lite tjurig ibland och hota, men han har verkligen ett speciellt ställe i mitt hjärta nu. 
 
Men idag är det måndag, jag har ledigt eftersom jag jobbade åt en kollega i fredags istället ( långhelg woho!) och jag håller på med tvätten för fullt just nu. Trist start på veckan kanske, men ack så nödvändigt! Ska iväg och träna lite nu mellan tvättarna för att riktigt kicka igång den här veckan på bästa möjliga sätt och sen har jag faktiskt inte några planer mer! 
Hur har er helg varit? Har ni gjort något speciellt? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress