Kanske ett av dom skönaste tightsen som jag äger just nu: Wearwolf! Jag har ingen aning om dom är populära eller så, men dom gör kläder nästan helt i min smak. Inga stora loggor, det finns knasiga färger men dom finns också i svart,grått och andra neutrala färger. Dom här är höga som tusan i midjan, väldigt stretchiga, ribbade längs med sidorna och inte jättegenomskinliga som tusen andra tights är. Tänk om sportmärken bara kunde ta och lägga några extra kronor på att inte göra genomskinliga tyg? Fast ingenting är som den gången när jag spräckte mina kompressionstights i rumpan mitt i en benböj. Trodde jag skulle svimma på plats haha
Men veckans sista träningspass blev igår och jag sitter just nu med jordens träningsvärk! Det var ett bra tag sen som jag tränade benen ett helt pass och trots att jag har en grund-muskel (ni vet den som tar en på promenader, går i trapporna och kanske nu med ridningen) men dom där små fina musklerna som man aktiverar genom olika övningar har inte fått en genomgång på x antal månader. 
Min träningsplan nu och framåt är att träna lagom och för själen. Jag har gjort det där med att träna 5 dagar/v och jag har gjort det här nu med att träna inte alls. Nu måste jag hitta något mellanting där jag trivs. Ett riktigt bra träningspass ska vara minst lika roligt för själen som för musklerna tänker jag. Ingenting är så bra för insidan som ridningen just nu, men den känslan inser jag ju att jag inte kan få genom att lyfta vikter på gymmet. Men allt behöver inte vara rasande roligt, bara det finns ett syfte med det i slutändan! Någon slags balans mellan kost, sömn och träning vore inte så tokigt. För jag har insett en sak: Jag var inte bättre som människa bara för att jag tränade 5 dagar/v än nu när jag har haft 5 pass på hela vintern. Det definerar inte mig som person, men jag känner mig härligare och piggare om jag får rörelse i min vardag och det är DET som jag vill åt. Bli piggare, få bort oron i kroppen som lätt kommer av att vara stillasittandes för länge, ha en vardag igen där promenader, yoga, ridning och träning allmänt är lika naturligt som att borsta tänderna. Självklart är det jobbigt vissa dagar och motigt som fan, men så är det nog även om man heter Foppa Forsberg eller Zlatan.
 
Men nu: Ett häst-pass till dag på jobbet! Jag kommer inte hem förrän 22.30 ikväll, men jag har varit ledig i 3 dagar nu och är utvilad och bestämd på att det är min tur att ställa upp. Nu kör vi! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress