7 januari 2018

Sov-maraton

allmänt

 
 
 
Äntligen börjar jag känna mig som människa igen. Den här irriterande förkylningen som har varit i 1 vecka har tagit ut sin rätt kan jag säga er! Jag jobbade igår, handlade lite mat, tog en promenad hem, åt min middag i typ 2 timmar ( inget sug efter mat när jag är krasslig, men mat behövs ändå!), slog på Mysteriet på Greveholm, slumrade dom sista 5 avsnitten och vaknade till liv igen med ett mindre tryckade huvud och Kalle och Chokladfarbriken på tv. Jag har aldrig sett den faktiskt, konstigt egentligen då jag fullkomligt älskar Johnny Depp och har hört mycket bra om den filmen. Men nu så, jag lyckades hålla mig vaken hela filmen igenom och tycker att den är helt klart värd att ses på! Sen släckte jag här hemma, kollade på lite Youtube och somnade som en bebis redan kl 22. Slut som människa helt klart och jag sov ända fram till 9.30 idag. Min stackars kropp blev slutkörd efter en dag på jobbet och alldeles för få timmars sömn till igår! Kanske att jag kan känna mig som en härligare kollega och människa idag. 
Solen kikar fram en aningens idag också, den var tydligen framme igår och gjorde hela Sala glada men det missade jag, men jag har skrapat ihop lite frukost, druckit kaffe för första gången på över 1 vecka ( jag klarar inte av kaffesmaken när jag är sjuk) så jag har tänkt ta mig ut och få lite friskluft! Ingen rask promenad direkt, mest för att boosta imunförsvaret med lite d-vitamin, ljus och rensa skallen. Det känns ändå som första morgonen på det här året som jag inte har vaknat upp med känslan av att vilja hugga av mig huvudet och sätta det högst upp på min julgran där stjärnan bör sitta. Det är alltid ett positivt tecken!
 
Så länge får ni lite somriga bilder. Det finns hopp om att det här året kan bli härligare än slask, sjukdomar och mörker haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress