28 januari 2018

Senapsgult

allmänt

 
 
 
Underbara senapsgula färgen som verkar hålla i sig till våren! Jag och några kollegor pratade om vilka färger vi trivs i och jag sa genast den här senapsgula färgen. Så jag kunde inte säga nej direkt när jag såg den här snygga stickade varianten hängandes på H&M. Tog en storlek större än vad som kanske behövdes för jag tycker att stickade tröjor bör sitta löst och vara gosiga. Får panik på tajta stickade överdelar. 199 kr är ett kap och jag hoppas att den överlever tvättmaskinen!
Min dag igår var helt klart skön. Jag hade som sagt fika på eftermiddagen i några timmar och sen hade jag och syrran filmkväll med Picadelis sallad, pringles och prat. Jag känner att efter den här vinter-koman så vill jag faktiskt ut och dansa lite, ska nog försöka få ihop ett gäng att dra ut med! Jag är sugen på en drink och att få dansa till härlig musik. Vintern brukar vara oerhört stillasittandes för mig, så lite kul ska det bli att dra igång något. Jag brukar ju faktiskt gå ut i alla fall 1 gång om året haha
 
Men nu är det söndag, det vankas ridning ( äntligen!), jag ska fixa här hemma med att städa undan onödigt skit ( typ min älskade julgran haha), fixa matlådor och sen är det dags att åka iväg till stallet! Åh vad jag önskar att jag kunde få ut i skrift hur mycket jag älskar hästar och att rida. Jag vill visa er alla känslan av att få vara ett med hästen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress