Ni vet när lönen kommer in? Ja, jag var lite shopping-sugen tror jag. Lite smått och gott helt enkelt!
Jag har länge varit ute efter en sån där tangel teaser och nu när jag såg att den kostade 50 kr kändes det som idioti att INTE köpa den. Kommer bli perfekt att ha med i packningen när jag åker utomlands. Väger ingenting, tar ingen plats. 30 spänn för makeup-removern är ett kap, tröjan fick jag för 200 kr och 3 för 2 på trosor. Jag har hamnat snett med tvätten och insåg att det fanns noll underkläder kvar för mig, så jag gjorde det som jag enbart har gjort 2 gånger tidigare på dom här 8 åren som lägenhetsmänniska: Jag fick lov att köpa nya trosor för jag har missat att tvätta dom andra. Så det kan gå ibland!
Vi har en butik i stan som är ett hälsokost-mecka för mig och jag fick dubbelt hjärtslag när jag såg att dom hade Superfruits Gurkmeja på påse. Kommer blir perfekt i smoothies senare i år när jag brukar bli sugen på sånt igen (nu är jag helt enkelt för kall hela tiden för att bli sugen på smoothies). Spirulinan är i tablettform och får bli som ett substitut tills jag beställer hem. Jag orkade helt enkelt inte vänta på frakten haha 
En skön timme på stan helt enkelt! Lite friskluft, massor av folk ute och jag med min nya besatthet i lurarna: Omgiven av Psykopater. Ni vet ju hur mycket jag älskade Omgiven av idioter, ni kan ju bara ana hur härligt det känns för mig att sätta tänderna i "Psykopaten" nu! I förra boken så hade jag relativt enkelt att sätta in folk i min omgivning i olika färger ( oftast med 2 färger/person) och det kändes både spännande och roligt att få reda på saker om mig själv, i hur jag reagerar och beteer mig. Nu med psykopater så blir allt lite luddigt hittills. Får köra en utvärdering när jag har lyssnat klart på boken. Sjukt spännande är den i alla fall och då har jag bara lyssnat i 1 timme! Det är hur som helst oerhört intressant att lyssna på båda böckerna med tanke på hur mycket människor jag har att göra med i mitt jobb. Jag har aldrig fått en större förståelse för varför folk gör som dom gör. 
 
Men nu: Fika med syrran och en vän! Lördagsfika är grejer det. Hoppas att ni har en härlig lördag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress