Det är D-day, med STORT D. Idag är det ridning på schemat! Dels så känns det superkul att få hänga tillsammans i stallet igen med ridgruppen men också att få röra på kroppen lite. Den här förkylningen har hållit i sig nu sen nyårsafton och jag börjar känna mig oerhört seg i huvudet och något orolig i kroppen efter alldeles för mycket godis och för lite rörelse haha Jag märker i kroppen på en gång när jag har rört på mig för lite, överskottsenergin är påtaglig och ibland kan jag få olustiga tankar i huvudet, men oftast är det för att jag inte har gjort mer än att flytta mig från lägenheten till jobbet och tillbaka. Så, ett rejält ridpass kommer inte sitta fel! Jag hoppas på något roligt med mycket tempoväxlingar som får både mig och hästen att tänka till lite extra.
Åh, jag känner mig typ nykär i det här med ridningen! Det är ju fantastiskt roligt och EXAKT det som jag behöver just nu. En endorfinkick utan dess like. 
Men jag ska ta mig ut och gå lite nu på förmiddagen. Igår satt jag i 3 timmar i sträck vid mitt pussel i köket, sjöng gamla schlagerlåtar ( otippat nog så älskar jag att sjunga, visste ni det?), drack en drink och sen förflyttade mig till soffan för One Tree Hill. Väääldigt icke stimulerande för kroppen, men otroligt mysigt för själen. Utöver 1 timme med syrran på förmiddagen så var jag ensam och nöjd hela långa lördagen. Precis vad jag behövde, men idag är jag laddad som en kanon för lite gammalt hederligt kroppsligt arbete!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress