21 januari 2018

Personkemi

allmänt

 
God morgon! Fy jäklar vad dimmigt det är ute?Det ser verkligen ut att vara så där svinkallt som det står på appen att det är: -15. Inte en endaste gren på träden utanför mitt fönster kan röra på sig och allt är frostskadat! 
Ungefär som jag om 1 timme när jag ska cykla mot jobbet...
Jag drömde i natt att jag flög iväg till Marbella men att jag stod där utan skor på fötterna och jag hade glömt bagaget hemma i Sverige. Jag hatar såna där drömmar när allt ska vara mysigt och härligt och så kommer det någonting som gör hela drömmen världelös haha Det såg bra härligt ut där i allafall och jag åkte tydligen privatplan dit! Nice.
Alltså jag är bra trött. Efter mitt 10-timmarspass igår så har jag extremt svårt att ladda om för 9 timmar till med trevlighet och en massa ljud. Men dagen gick relativt fort igår och jag kände mig på bra humör! Vi har fått en till väktare som jag verkligen tycker är snäll. Ni vet när man liksom klickar med någon utav ingen anledning? Man känner egentligen inte varandra men någonting gör att man ändå känner sig säker? Ska förresten säga att så kan jag få för folk i alla åldrar. spelar ingen roll om det är en pojke på 10 år eller en kvinna på 90. Det är väl personkemin som gör att det känns extra enkelt med vissa? Hur som helst så blev det ett kul avslut på en lång dag! Plus att jag kände mig på bra humör, ni vet när man försöker hitta det bästa i alla situationer och personer. Jag hoppas att det kan smitta av sig på mig genom den här dagen också, annars blir det en bra lång dag.
Hoppas att ni får en fin söndag idag och att ni överlever kylan där ute! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress