Helt galet att igår när jag gick till jobbet var det snöigt och halt överallt och nu är det typ... mars? Det ser i alla fall ut att vara vår i luften och om det inte hade blåst så nedrans mycket så hade det varit uuuuunderbart ute. 
Jag försöker vara snälla mot mig själv när det kommer till att träna just nu. Jag hade planen på att springa på löpbandet och det skulle bli KUL och det skulle gå FORT. Blev det så? Nej. Eller jo, jag sprang, men det var varken kul eller fort. 30 min med 1 min springa, 2 min promenad. That´s it. Jag känner att kroppen inte riiiiiktigt är tillbaka helt från min monsterförkylning runt nyårsafton och andfåddet är inte helt tillbaka än, plus att jag har tappat extremt mycket av min kondition och helt klart lagt på mig något kilo här och där haha Inget bra kombination ska jag tillägga. Men det är där som snällheten måste komma till mig: Vad hade jag sagt om någon av mina vänner kom och berättade att dom hade tränat i 30 min? " GRYMT JOBBAT, du är så himla duktig,30 min är bättre än 0 min" osv. Varför skulle jag inte säga så till mig själv också? Varför klanka ner över att det är inte blev så bra som jag hade tänkt mig? Det blev ju ändå 30 min och svetten fick rinna, det är mer än om jag hade stannat kvar i soffan så som jag egentligen ville göra.
Något som jag har märkt nu den här veckan och lite in i förra är att träningen har gjort att aptiten är 1) tillbaka och 2) enorm. Igår gick jag HELA dagen och var utsvulten. Ni vet när man får typ ont i magsäcken och magmunnen för att det känns hungrigt i hela kroppen? Trots en stadig frukost, mellanmål, stadig lunch ( till och med stödmat INNAN lunch) och eftermiddagen fram tills efter middagen då det äntligen började lägga sig lite. Jag hatar att vara så där hungrig för min hjärna slutar fungera känns det som. Jag kan inte få fram mina meningen ordentligt och energin är lägre än lägst. Förmodligen därför som jag inte orkade mer än planerat på löpbandet, jag låg fortfarande efter i energiintaget. Min kropp svarar bäst på träning med redskap/kroppsvikt när det kommer till ämnesomsättningen och nu är det bara att försöka få i mig så mycket som min kropp behöver för att fungera igen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress