God morgon och glad fredag på er! Jag försöker att tänka på hur mysig vintern kan vara och att jag är tacksam över att det faktiskt ligger snö på marken, meeeen... Hur härligt ser det inte ut på bilderna här ovan? Känns det inte som snäppet härligare att få hänga i solen, sitta på någon mysig restaurang och upptäcka världen lite? 
Jag går i tankarna på semester nu bara för att jag i veckan skrev upp mig på våra semesterlistor som vi har på jobbet. Antingen har jag tidig period ( v 26-29) eller sen period ( v.30-33). I år har jag tidig semester och tänker lyxa till det med 4 hela långa veckor. Jag tror att det har hänt MAX 2 gånger tidigare att jag har tagit ut 4 sammanhängade veckor, oftast tar jag 3 och sparar utifall att vi vill komma iväg något mer under året. Men jag kände redan efter förra årets semester att i år ska jag har 4 veckor. I min värld är det oändligt med tid och det finns massor av möjligheter till att upptäcka saker platser och hänga med vänner! 
Tankar som jag har just nu är:
* Menorca. Älskade Menorca.
* Ystad. Jag vet att vi var där förra året, men jag kan helt enkelt inte få nog av mitt andra hem!
* Luffa runt i Grekland igen. Det var så mysigt för några år sen. 
* Åka en massa till Hillingen, mitt paradis på jorden. En finare sjö, mitt ute i skogen, får man leta efter. 
* En massa kvalitetstid med mina vänner. Sommaren tycker jag kan vara lite extra svår att få till dejter med vänner, antingen så har vi olika semesterperioder eller så är det sommarjobb för dom som pluggar. 3 månader med sommar kan ledigt svänga förbi utan att man hinner blinka! 
Men framför allt hoppas jag på en glad, varm och skön sommar. Kanske ett besök vid något jordgubbsplantage för självplock. Det vore mysigt. 
Men idag är det fredag och hur mycket jag än blinkar så är snön fortfarande kvar där ute! Jag ska kicka igång den här dagen med lite fredagsfys på gymmet ( disco-fredag!) och knäppa igång mina stela benmuskler. Fick hem ett par träningstights från Wearwolf som jag är riktigt sugen på att testa att träna i. Bra motivationshöjare det där, att köpa ett par nya tights!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress