Hej du härliga måndag! Eller ja, lediga måndag. Fortfarande förkyld men med 2-3 timmar på förmiddagen att vakna till liv så brukar dagarna nu bli relativt lätta att gå igenom. Så dagen till ära ska jag och mina föräldrar ta oss till Västerås för lite shopping! Jag skulle behöva ett par nya ridbyxor, mina ridvantar håller på att gå sönder och mina ridskor ska vi inte ens prata om, dom har jag nog haft i i alla fall 10-12 år skulle jag tro. Så en liten ridsports-shopping om det inte vill sig illa! 
Alltså ni anar inte. Jag drömmer om jobbet på ett eller annat vis relativt ofta nu för tiden. I natt drömde jag att en av mina kunder ( som förövrigt jobbar på anstalten här i Sala så ni kommer se ironin i det snart) sköt mig i handen när jag satt i kassan! Att bli riktad på av en pistol och sen skuten igenom hela handen var otäckt. Jag lyckades larma på polisen men dom var så lojja att jag blev irriterad och vaknade sen. Det snurrar så mycket konstiga tankar i huvudet på mig tydligen och inte kan jag få koppla bort jobbet även fast jag sover haha
 
Hoppas att ni får en härlig måndag idag! Det bästa med den här veckan måste vara att jag förmodligen ( man vet aldrig ) kommer att få rida på söndag. SOM jag har längtat!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress