God morgon god morgon! Jag sitter med tända ljus, ett något tungt huvud och x antal kronor fattigare på banken. Jag hittade nämligen allt jag behövde på Hööks igår! Nya ridkängor, nya vantar ( som förövrigt är GRYMT dyrt) och nya ridbyxor. Jag har haft ett par bruna byxor i alla år som jag har ridigt när jag var yngre men utöver att dom fick ett hål mitt på rumpan så har jag haft dom i lite drygt 10 år och ungefär 25 kilo lättare sen haha Så nu har jag ett par i samma modell fast i svart! Dom kommer från CRW och kostade typ 399 kr. 
Hästsportvärlden har en tendens att bli otroligt dyr så att jag kom under 1400 för alla dom här 3 grejerna tycker jag är riktigt bra ändå. Förhoppningsvis är dom slittåliga och kan användas i många många år ( och att JAG kan få rida i många många år). 
Förövrigt en otroligt skön måndag igår. En hel eftermiddag i Västerås med mina föräldrar, följt av mat på ett food court som finns där och sen några timmars häng med min syster här hemma. En bra start på veckan helt enkelt! Nu kör vi på i 3 dagar igen och sen en efterlängtad ledig helg för min del. 
Men god morgon på er och hoppas att den här tisdagen kan vara okej för er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress