Alltså det kommer ta mig hela lördagen imorgon att bli människa igen. Fy fan vad segt det känns! Det är tur att jag fick sovmorgon idag för jag vette tusan om jag skulle ha kommit upp i tid till jobbet annars. En stor kopp kaffe, starkt och svart, är svaret för mig just nu. Jag ska jobba sista dagen idag inför ledig helg och ska väl i princip äta lunch vilken sekund som helst så att jag överlever dagen. That´s a life av en som jobbar oregelbundna arbetstider. Lunch kan bli lite när som helst på dygnet haha
Men det är fredag idag kära ni! Hur härligt är inte det? Det är något magiskt med känslan av att få fredagskänsla som så många andra där ute, det är nog sammanhörigheten som jag gillar. Den kommer inte direkt när jag är ledig onsdag-torsdag. Då är jag allt som oftast bara ensam och försöker få tiden att gå! 
Jag kan komma på mig själv med att tänka på hur sjukt det är att jag får betalt för mitt jobb ibland. Själva jobbet i sig är väl inte sjukt, men det är en konstig känsla att jag får sitta och prata skit med mina kunder om allt mellan himmel och jord, ta del av deras berättelser om livet, kanske göra någon gammal farbror glad genom att vara lite extra trevlig ( kanske är det den enda personliga kontakten han får under dagen?), smygkika på snygga killar ( haha ) och hänga med mina kollegor. Framför allt mina kollegor. Jag är så tacksam över dom. En pissig dag kan lätt vändas till en sjukt bra dag bara genom att få skratta med och åt dom! 
Det är med den tanken jag tänker rusa in i den här fredagen: Vilken tur jag har som har så bra människor omkring mig.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress