2 januari 2018

Hej 2018

allmänt

 
 
 
 
 
Ja men gott nytt år på er och hej 2018! Det nya året började väl kanske inte direkt på bästa möjliga sätt. En riktigt ruskig förkylning har satt sig hos mig och jag började känna av det redan i fredags natt med extremt ont i magen ( tänk er menssmärta fast utan själva den delen) och varje gång som jag har ätit sen dess så har det gjort riktigt ont efter någon timme. Så mitt nyårsfirande vankades hemma hos mina föräldrar med en god drink, SUPERGOD grillad mat, pannacotta till efteråt och dom andra spelade lite spel medans jag låg och lurade lite i soffan. 12-slaget var jag hemma i min lägenhet, redo att sova men räknade ändå ner till 12-slaget och fick se lite fyrverkerier utanför mitt fönster. Eftersom jag inte sitter med feber ( mer än att det gör ont i hela huden och jag har alla förkylningssymtom ni kan tänka er) och att det inte var läge att sjukanmäla mig till igår så var det bara att härda. I med maxgränser för alvedon och sen härda! 
Så nu sitter jag här, med 4 dagar framför mig att hinna vila upp mig på och med den största koppen gurkmeja-te med en stor klick honung i. Gurkmeja för att det är bra för kroppen, honung för att det är fantastiskt gott!
Kanske inte det bästa sättet att få igång det nya året på, men jag är glad över att det har brutit ut. Jag har känt tendenserna från och till i minst 2 månader men jag har tryckt i mig vitaminer, citron och ingefära som besatt och slutade med det strax efter jul. Så nu får kroppen helt enkelt ta bort alla baciller och sen kan jag sätta igång igen! 
Men god fortsättning på er där ute. Hoppas att erat nyårsfirande var någorlunda piggare än mitt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress