16 januari 2018

Frozen

allmänt

 
 
 
 
 
 
God morgon i stormen! Fy tusan vad det har blåst hela natten. Det har knäppt och haft sig i tegelbyggnaden jag bor i och jag har en lampa precis utanför mitt fönster som har svajat av och an hela natten. Ska egentligen inte säga att jag inte direkt gick och la mig i den där perfekta tiden så att jag skulle få mina timmars sömn.. Jag skyller på One Tree Hill haha Det är ju så beroendeframkallande! Jag kör verkligen på den där "bara ett avsnitt till" även om jag vet att det inte blir bra. Men men! 
Jag lyckades faktiskt ta mig iväg igår och träna lite. Hejudamig vad med folk det är där efter kl 16! Jag är en van förmiddags-motionär och då brukar det MAX vara 3 personer på plats, igår var det snarare 30 haha
Men trots  en trött kropp, något opeppad och fullt på gymmet så fick jag till strax över 1 timmes träningspass där jag gick igenom alla kroppsdelar lite och kände av hur dom kändes efter lite för mycket vila från just gymmet. Jag förstår mig inte på mig själv ibland, man ska ju göra övningar som är roliga och peppande när man kommer igång igen efter vila, men vad gör jag? Jägarvila-intervaller i 7 min. Mina ben skakade som asplöv och varenda sekund var jobbig. Antar att jag tänkte att uthålliga muskler är bra nu i och med ridningen igen? Explosiva muskler är kanske inte det bästa då och rå styrka kommer man inte långt med, men uthålliga muskler tror jag kan vara bra! Det var kul i alla fall att träna igen och att inkräkta lite på andras rutin-tider, fick träffa lite andra människor än vad jag vanligtvis är van vid.
 
Men nu är det dags för frukost så att jag klarar av en jobbdag! Jag har lyxat till det med svart kaffe (as usual), avokadomackor med citronpeppar på och en stor apelsin till. Bra start på dagen! Ha det så fint idag och hoppas att ni mår bra där ute!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress