Så här har jag glidit runt sen i tisdags. Osminkad och med en skön stickad tröja och mysbyxor. Den här förkylningen var satans seg alltså! Jag gick precis upp och ned för trapporna där jag bor och pulsen steg kan jag säga. Det brukar i och för sig vara värst på morgonen för mig. Det är då som jag vill begrava mig själv i ett berg av täcken och inte vakna förrän jag är frisk igen! 
Men så är icke fallet idag. Jag har haft 3 sjukdagar där jag har fått vila upp mig, göra minimalt med rörelse men idag måste jag ta tag i livet. Tvättstugan är bokad på mig, jag ska fixa lite matlådor idag och jag har tänkt försöka ta mig ut och promenera lite för att få friskluft och förhoppningsvis lite ljus. Det är bra sorgligt det här landet vi bor i tycker jag.. Mina lampor har varit tända i hela lägenheten hela dagarna nu när jag har varit hemma. Det blir ju aldrig ljust! Inte konstigt varför humöret svänger och kroppen har svårt att återhämta sig från sjukdomar.
Har jag tur så får jag hem mitt Nintendo idag också. Jag fick ett mejl om att Postnord hade lyckats slarva bort mitt paket i hanteringen vid postcenter i Örebro. Eftersom jag jobbar en hel del med just Postnord så vet jag hur tufft dom har haft det, och har fortfarande, och hur mycket skit dom får för det, så är det inget jag ångar igång mig på. Det är ju bara ett paket, får jag inte den idag så får jag den nästa vecka, as simple as that! Det är inte hela världen tycker jag. 
Jag måste försöka pigga på mig lite nu, jag gick upp vid 7 för att försöka få lite lättare att somna i natt då jag ska jobba i helgen. Men det är inte det lättaste då jag fastnade vid mitt pussel i natt haha
Men nu kör vi! Glad fredag på er där ute och hoppas att ni har överlevt veckan! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress