Jag har skrivtorka så jag tänkte att en gammal hederlig "Vad-lista" inte skulle vara så tokig ändå. Har aldrig kört något sånt här, men just nu känns huvudet som gröt så fire away:
 
Vad gör du just nu?
 
Jag dricker kaffe och har precis ätit en apelsin. Var inte särskilt hungrig.
 
Skriver här också, kollar lite mejl.
 
Vad skrämmer dig? 
 
Att inte ha kontroll över framtiden. Spindlar. Ormar. Att bli ensam.
 
Vad peppar dig?
 
Skratt med vänner. En inplanerad resa. Musik. Att veta att sommar faktiskt är på väg, trots snökaos ute haha
 
Vad vill du ha som huvudsyssla om 5 år?
 
Antingen ha testat ett nytt jobb(eller utveckla mig där jag är nu, det finns andra avdelningar och så! ) eller kunna utveckla bloggen. Jag fattar att min blogg är liten, tro inget annat, men jag älskar att få vara kreativ här med text och bild. Det vore guld att utveckla! 
 
Vad får dig att gråta?
 
Jag gråter ganska så lätt faktiskt, inte inför andra kanske men för mig själv. En bra film, en söt häst, barn som sjunger vackert, när någon på tv blir extra glad. Alla tårar är inte av ondo som Gandalf har sagt haha
 
Vad tänker du på innan du somnar? 
 
Jag somnar oftast på två röda. Antingen somnar jag enkelt eller så vänder och vrider jag mig i flera timmar.
 
Allt eller inget! 
 
Vad måste du har hemma i matväg? 
 
Jag överlever inte utan avokado. Granatäpple. Just nu har jag dille på SnackPot med currysmak ( perfekt på mina konstiga raster på jobbet). Choklad i någon form.
 
Vad läser du just nu? 
 
Jag påbörjade Eat, Pray, Love när vi åkte till Nerja men jag tappade det. Vet ju ändå hur den slutar och har läst boken tidigare. Men jag fick Stolthet och Fördom i julklapp och jag gav pappa den nya Dan Brown-boken så dom har jag på plan att läsa. Måste bara bli klar med mitt pussel först!
 
Vad gör du när du blir arg? 
 
Ingen märker när jag blir arg mer än att jag antingen blir knäpptyst eller kör med "tough love" och jagar igång mig. Beroende på hur väl jag känner personen i fråga. Jag lägger på mig all ilska i flera års tid tills det spricker och stackars den människa som måste ta den skiten haha
 
Vad är du avundsjuk på?
 
Folk med drömmer och visioner. Jag har aldrig haft en dröm och det gör mig stressad. Jag blir också avundsjuk på människor som vågar släppa in folk på djupet. Som kan bli blixtkär på sekunden. Jag blir mest avundsjuk på människor som är bekymmerslösa, som inte ser eller påverkas av problem.
 
Vad brukar folk kalla dig? 
 
Här har jag ingen aning, är helt ovetandes om vad/om folk säger om mig. Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tycker om mig, men jag blir orolig om jag har en konflikt med någon. Men jag hoppas att folk tycker att jag är snäll. Förut var det en tråkig egenskap tyckte jag, men i dagens samhälle så är Snäll väldigt underskattat.
 
Vad är det viktigaste som finns? 
 
Ett säkerhetssystem i form av vänner och familj. 
 
Vad vill du rekommendera andra?
 
Att resa. Det spelar ingen roll om det är utanför Sveriges gränser, men jag utvecklar mig själv varje gång jag packar väskan och drar. Att bry sig om andra. Vi har ett samhälle som är väldigt "jag, jag, jag" så det skulle inte skada att bli lite mer intresserad av andra en stund. Lägga pussel. RIDA. Kontraproduktivt men: Våga vara lite mer ensamma med sig själva, det finns något underbart skönt i att veta att man klarar av att hänga med sig själv.
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress