Ni vet den där balansen som jag pratar om lite då och då? Igår så kom min barnsligare sida fram och jag ser SÅÅÅ fram emot att mitt Nintendo ska komma hem, men tills dess så tänker jag göra det här: Pussel. 
Den här platsen som bilden visar är från busshålsplatsen i Rom som är strax utanför hotellet som vi alltid bor på när vi är där. Largo Argentina heter platsen och det är typ som ett katthem och ligger mitt i allting. Det här är anledningen till att jag älskar Rom: Man behöver inte söka upp historian, historian finns runt omkring dig! 
Men det roliga med den här bilden är att den är tagen av min kära mor på plats. Jag och mamma stod alltså här och kollade efter katterna som är nere på bilden, i väntan på bussen som skulle ta oss till Colosseum tror jag. 
Det är så himla personligt att ha ett pussel som man kan färdas rakt in i bilden och komma ihåg hur det lät på plats, vilka ljud som var där och hur det doftade just då. 
Men eftersom jag bor i en lägenhet med inte oändligt mycket yta eller bord att lägga upp pusslet på så gick jag ner på stan nyss och köpte mig en pusselmatta! Jag behövde lite luft, slänga sopor och hämta ut mitt Missguided-paket så jag passade på att kolla om det fanns en matta här i Sala. Lite dyrare kanske än om jag hade beställt hem den, men jag gillar ändå att stödja min lilla stad och så känns det bra att inte påfresta naturen när man faktiskt kan köpa sakerna i en fysisk butik!
 
Så nu ska jag koppla ihop min pensionärs-sida med min 3:e sida: Sagan Om Ringen är på tv och jag är bänkad mitt på golvet med min pusselmatta, godis och en kopp te! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress