Bildresultat för nintendo coolstuff
När jag låg på stranden i Nerja och solade som bäst ( åh, jag vill tillbaka!) så plingade det till i mobilen där jag hade fått en notis på Instagram om företaget Coolstuff som hade lottat ut mig som en vinnare i någon tävling som dom hade på Insta. Dom tyckte om min bild som jag hade taggat dom i och jag vann ett presentkort på 300 kr på deras hemsida! Först blev jag lite misstänksam eftersom vinnar-mejl osv ska man inte trycka på, men jag mejlade till företaget och det verkad stämma. Gissa om jag blev glad! 1) Jag vann  för något som jag tycker är ruskigt roligt: Göra halloween-looks och 2) Jag vinner aldrig något! 
Så jag har lurat lite i vad jag hade tänkt beställa från sidan och var ett tag inne på en en sån där filt som ska ha värmeslingor i sig. Men så såg jag den här: En konsoll som man kan spela ALLA Nintendo-spel i! 
Jag säger bara en sak: Super Mario. Jag har lite svårt att komma ihåg vilka spel som var roliga när jag var liten för det var min bästis på den tiden som ägde ett Nintendo och när vi inte lekte med barbies eller busade med något utomhus så spelades det Super Mario. Men nu, i 27 års ålder, har jag äntligen blivit med ett Nintendo! 
2018 är ju mitt år av Glädje och jag har funderat läääänge på att köpa ett sånt här. Det blev ju perfekt när Coolstuff skarvade in med 300 kr bara så där!
Nu vet ni vad jag kommer att sysselsätta mig med när jag inte jobbar haha
 
Så: Om ni sitter på några härliga Mario-spel eller något annat roligt, jag köper gärna dom av er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress