God morgon gullvippor! Åh, jag drömde om min farfar idag. Det är lite mer än 10 år sen som har gick bort så det är länge sen nu, men någonstans så vill jag ändå tro att alla mina mor och farföräldrar sitter där uppe och kollar ner på oss andra som är kvar. Någon gång per år så kan någon äldre tant handla av mig i kassan och dofta EXAKT som min mormor gjorde, hela mitt väsen andas in den doften och jag både saknar och kommer ihåg roliga saker som vi gjorde. Det är konstigt det där med doftar, hur mycket det kan få en att gå tillbaka i tiden. 
Men det var inte det jag skulle säga. God morgon på er! Nu är det in i kaklet som gäller fram till fredag 19.30 då jag får ta helg igen. Dom här 2 veckorna har FLYGIT förbi tycker jag! 
Jag tränade som sagt igår och jag hade den otroliga lyxen att vara ensam på gymmet så gott som hela timmen som jag var där så jag passade på att fota lite favoritövningar som jag har just nu. Här är en härlig övning som tar på triceps ( den undra muskelgruppen av armen) men framför allt bakre sidan av axlarna/skuldran och hela vägen upp mot nacken. En riktigt bra övning för mig som har en gamnacke! Jag kommer förmodligen aldrig att bli helt "bra" med tanke på mitt jobb och överrörliga leder, men jag kan stärka upp så mycket som möjligt och komma ihåg att ta massage lite oftare. Jag har märkt att jag är svag i just den här muskelgruppen så det känns lite extra roligt att få stärka upp den! Det här är också en av övningarna som ger mig lite extra "pump" i musklerna och som gör att jag ser lite extra tonad ut upptill, kanske inte just nu eftersom jag har tappat otroligt mycket muskler, men jag är säker på att dom kommer tillbaka vilken månad som helst haha
 
;Men nu är det frukost som gäller och jobb. Åh vad jag önskar att jag fick vara ledig idag med, 1 dags vila är liite för lite efter jobbhelg. Men nu härdar vi!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress