15 januari 2018

Älskade häst

allmänt

 
 
God morgon och glad måndag på er! Jag sitter med ett rus i kroppen, fortfarande, efter gårdagens ridning.
Det KAN vara träningsvärk och kramp i musklerna jag känner, men glad är jag vilket som. Fy fasen vilket tufft träningspass vi hade, jag och den här fina hästen! Att driva fram en häst som redan från början hade träningsvärk ( yes, hästar kan få det också) är inte det lättaste. Jag försöker att inte vara för hård mot mig själv nu när det kommer till ridningen, det är trots allt bara en handfull gången som jag har ridit, men det är svårt det där när hjärnan vet vad jag ska göra, men kroppen lyder inte. Jag är trots allt nybörjare igen, men jag gillar utmaningen i att jag måste step up my game för att bli bättre. Tror aldrig att jag har fått så mycket feedback som igår, tips och idéer med hur jag ska göra och tänka. Vilket resulterar i en öm kropp idag haha Jag har träningsvärk i hela magen ( coren får verkligen arbeta när det kommer till ridnin!), insida lår ska vi inte ens prata om, rumpan värker, jag är fortfarande trött i armmusklerna och ryggen känner av det här med. Helkroppsträning det här med att rida! Konditionen får sg en törn också, men framför allt så yr det endorfiner runt omkring mig hur länge som helst efteråt! Det finns ingen bättre känsla än efteråt. En perfekt söndag helt enkelt! 
 
Men nu är det måndag, hur lite vi än skulle vilja det. Jag har lyxen att få sluta redan kl 2 idag så för mig känns det inte tungt alls att sitta uppe just nu! Antar att endorfinerna fortfarande gör mig lycklig haha
Planen är att dra av ett träningspass senare idag på gymmet, nu ser jag ju att jag är frisk igen och att kroppen pallar med att tränas. Så nu finns inte det som ursäkt längre, bara min brist på självkontroll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress