Ni vet ju min lycka redan när solen kommer fram och det blir så där krispigt i luften. Dom här bilderna tog jag i farten på min promenad mot jobbet igår. Mest för att stilla mitt fota-begär som kommer som en il genom kroppen nu när det blir såna här fina dagar! Förövrigt var det nog det enda jag gillade med gårdagen. Fy f a n vilket dåligt humör jag var på igår. PMS-irritationen var ett faktum haha När man kan kolla på sina kunder och tänka "hur har du mage att säga HEJ TILL MIG SÅ DÄR!" så vet man ju ändå att det ligger hos en själv. Det var enbart pussel och One Tree Hill som gjorde att dagen kunde vända och att jag nu kan vakna och säga att det blir en bra dag det här. 
Vet ni vad jag har gjort för deal med mig själv? Så gott som varje höst så brukar det bli godis/chipsuppehåll fram till julen ungefär. Men i år har jag klurat på något alternativt sätt att göra det här på: Att varannan månad få äta godis och den andra månaden inte. Jag har otroligt svårt att motivera mig själv att ha ett förbud i 4-5 månader och ser ingen ände på saker när det är sååå långt fram. Så jag tänkte att varannan månad är bra! 
Januari har ju självklart bliivit en månad med överflöd av allt, så nu kommer februari och ska rensa upp det hela lite. Se om min energi kommer tillbaka lite i och med det? 
Jag ska hur som helst packa mig iväg och köra ett litet pass på gymmet nu. Inget utmanande eller jobbigt för det ser ut att bli simning ikväll med min vän Sandra! En bra dag helt enkelt. 
 
Hoppas att ni mår bra där ute. Tänk att vi har gjort klart årets absolut tråkigaste månad nu!