Tills vintern är över: 
- 1 shot Mivototal Kvinna 
- 1 shot Ingefära/citron
- 1 shot med Rynkebys acai/acerola blandning
Jag vill pigga upp mig som mycket som det bara går just nu och VARJE dag så får jag hosta på mig på jobbet, snoriga ungar som petar överallt och allmänt folk som berättar om diverse sjukdomar som familjememlemmar sitter på haha Självklart får folk vara sjuka, jag är inte bättre själv och har haft en låååång förkylning som inte bryter ut helt och hållet, men jag tänker att dom här grejerna plus friskluft och lagom dos med motion kan göra att jag håller mig på mattan! Jag hör på så många omkring mig att februari börjar ta ut sin rätt i och med enorm trötthet. Hade mitt jobb haft ett sovrum á la sånt som man hade på dagis så hade vi nog sovit i skift för att orka jobba haha
Den där Mivototal Kvinna innehåller typ ALLT som behövs just nu (förutom D-vitamin) och smakar inte alls äckligt. Jag är van vid äckliga shotar i och med spirulinan som smakar snuskigt och järn-shoten som jag vanligtvis brukar köra på som smakar.. järn aka blod. Jag kommer helt klart att hellre köra på en flaska sånt här än att köpa 1 burk magnesium, 1 burk järn, 1 bruk c-vitamin etc. Det blir för dyrt i längden och på det här viset får jag i mig allt i samma shot och det är enklare att svepa i sig på morgonen! Vissa dagar kan jag ha problem med att svälja tabletter utan att få kräkreflexer medans andra dagar kan jag svepa i mig hur stora som helst, så det här skulle underlätta helt klart. 
D-vitamin är något jag ALLTID tar från typ november till och med mars-april beroende på hur våren blir. Ibland glömmer jag bort att ta dom men säg 5/7 dagar i veckan tar jag dom.
Omega 3 tar jag för att jag är inte så duktig som jag vill vara med att äta fisk. Jag har helt enkelt svårt idébrist när det kommer till att laga lax! Jag har 2 rätter jag äter med lax och när jag gör dom så hoppar jag självklart över omega 3. Men efter årets alla triljoner besök på sjukhus och diverse prover så verkar mitt blodtryck vara över det normala ( varför inget sätter medicin på mig är för mig ett under, men jag klagara inte, det är säkert stressrelaterat ändå!) och omega 3 ska hjälpa till att sänka det. Liksom insulinet också. Mina sockervärden låg förvånansvärt bra sist jag kollade och där vill jag hålla dom. Diabetes ligger i min släkt en bit tillbaka så jag grundar redan nu.
Med det här sagt så måste jag ändå flika in att jag inte underskattar vanlig hederlig KOST, VILA och FRISKLUFT. 3 bas-pelare som jag tror skulle rädda oss i allt. Men i dagens samhälle så är inte det här vår vardag. Alla kan inte sova sina timmar som kroppen behöver. Alla kan inte gå ut och få 1 timmes friskluft varje dag och alla kan inte få i sig alla vitaminer varje dag genom enbart mat. Sån är inte samhället idag. Jag går i princip 30 min varje dag ( 15 min till jobbet, 15 min hem) för att kunna trycka in friskluft i skallen. Jag försöker äta citrusfrukter i form av citron-te, shoten, skala en apelsin och äta den, kanske 3-4 dagar i veckan. Ibland går det, ibland går det inte. Det är olika för olika individer! Jag skulle säga att 2 saker är viktigast just nu, från mitt eget perspektiv: 1 ) Sömn. Kroppen kan inte läka om den inte får någon slags vila. Jag förstår att det är svårt om man har barn. 2) D-vitamin. Tänk ut hur mycket du har sett solen den här veckan. Var du ens utei den då? Jag lyckades få MAX 2 timmar den här veckan och då hade jag ändå turen att ha en ledig förmiddag när solen kikade fram. D-vitamintillskott tror jag är nyckeln till väääldigt mycket den här tiden på året.
 
Ha en fantastisk lördag nu och hoppas att ni mår bra där ute!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress