Ni vet ju redan vi det här laget hur mycket jag älskar Glossybox. Det är inte för alla och jag var inget större fan av det här för säg 4-5 år sen. Då var jag inte så inne på hudvård eller att testa nya produkter. Men nu så! 
Jag fullkomligt älskade månadens box då man fick lite av varje den här gången. En liten parfym, en universalsalva för trasiga läppar/nagelband/går att ha på ansiktet/vart du vill på kroppen egentligen. Ett ansiktsvatten som kan användas att ta bort smink med. En primerspray som också kan användas som finish-spray. En bar från CLIFF som är huuuuur god som helst. Men framför allt älskade jag läppstiftet. En mjuk formula och en uuuunderbar röd/lila färg som passar bra nu till blek hy! Jag älskar att kombinera riktigt mörka läppar tillsammans med blek hy. När jag är utomlands eller det är svensk sommar så använder jag aldrig mörka färger. Jag är hur som helst otroligt glad över den här boxen och ser helt klart fram emot nästa box som kommer andas i Alla Hjärtans Dag-tema, vilket är mysigt! 
 
Idag: Jag ska sätta på en podd och ta mig ut och gå. Jag har redan gjort veckans 2 gympass och känner att jag vill ha friskluft idag istället. Det är en fin balans det där med att inte gå ut för hårt när viljan har börjat att komma tillbaka till en! Annars har jag inte så mycket att pyssla med idag faktiskt. En skön ledig dag helt enkelt! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress