11 februari 2018

Sova är livet

allmänt

 
 
Tänk att man kan göra nästan ingenting en hel dag och ändå vara helt slut som människa och framför allt lyckas få just 1 hel dag att gå? Förmiddagen igår var ganska intetsägande och jag fixde lite matlådor, diskade och donade lite. Sen blev det en vinterpromenad på 1,5 timme med min syster. Ingen rask motions-promenad utan mest för att trycka in så mycket luft i kroppen som möjligt! Sen hände det inte mycket förrän bio och den nya 50 Shades Freed med ett gäng! Helt klart ett fint slut på den här kärlekshistorien mellan Christian och Ana. Dom har någon tung underton i hela filmen som jag gillar. Musiken är gjord på tunga instrument om ni förstår hur jag menar och man kan verkligen ta på känslan mellan dom här två personerna! En fantastisk kärlek helt enkelt. Vi hade 1 eller 2 som lämnade biosalen och högt sa:" Det här är det värsta jag har sett" och stormade ut. Kan väl bara tycka att man vet vad man går på om man köper biljetter till den här filmen. Det är inte direkt någon som INTE vet vad den handlar om haha
Någon här som har lyckats se den än? Vad tycker ni? 
 
Idag är det chill-mode igen för mig. Jag orkar helt enkelt inte göra någonting förutom ridningen om några timmar! Jag har återigen sovit 10 timmar i natt och känner mig kanske aningens lite mer utvilad än igår. Det är läskigt hur trött jag känner mig den här tiden på vinteråret. Ingen sömn räcker för mig, trots 10 timmar. Jag somnar ändå illa kvickt natten därpå och sover 10 till. Men det är lite så min kropp alltid har fungerat!
Jag kommer ihåg en gång när jag kollade på Jurasic Park hos en grannkompis när jag var liten. Den var så läskig att när jag kom hem var jag paralyserad, skulle bada i badkaret med min syster och så lyckades jag somna haha Min kropp stänger ner totalt när jag är sjuk/trött/rädd eller har ångest av något slag. Det är lite min grej! Jag har ett enormt stort behov att att få sova.
 
Men nu kickar vi igång den här söndagen tycker jag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress