3 februari 2018

Roses

allmänt

 
 
 
 
En Camilla-bukett HELT i min smak. Jag har ju någon kärlek för rosor ( sen så länge jag kan minnas, tror det var efter första gången som jag såg Phantom of the Opera på film?) och eakulyptuskvistarna är en relativt ny favorit hos mig. Dom står sig så himla länge och är fina bara att ha som dom är. Så jag blev oerhört glad när jag såg att det var det här som gömde sig i min inslagning. Jag har ju berättat att jag ska få hämta ut blommor 4 gånger från och med årsskiftet och nu har jag fått min 2:a blomma. Hur härligt som helst och ger mig otroligt mycket vår-känslor kan jag lugnt meddela er! 
 
God morgon annars. Något trött och halvt utvilad. Jag hade problem med ett rinnande öga hela dagen igår och försökte med ögondroppar för att klara av att jobba ( blev bättre efter x antal timmar) men jag tänkte försöka mig på att se om det ändå är bihålorna som krånglade igen och testade alltså Sinoclear som är en bihåle-spray som SPRÄNGER bort alla som råkar vara i vägen. Riktigt effektiv må jag säga och ögat som krånglade bokstavligt talat sprutade tårar i ungefär 1 timme igår kväll. Jag ska inte ropa Hej ännu, men än så länge känns det bra! Det var länge sen som jag vaknade och inte hade ett tryck över pannan och ner mot ögon/näsa, så något bra gjorde den om inte annat. Därav tröttheten, det tog ett tag innan jag kunde somna pga att det kändes som att hjärnan skulle sippra ur näsa/ögon haha
 
Hoppas att ni får en härlig lördag där ute! Jag ska ta mig till jobbet alldeles strax. Tänka sig att Melodifestivalen drar igång idag igen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress