Titta vilka små söta glas-grejer jag hittade på Lagerhaus igår! Lagerhaus har faktiskt börjat att step up their game igen tycker jag, förut var det så mycket pryttel och tjafs, men nu börjar det bli fina grejer igen! 
Dom här föll jag pladask för här i veckan redan så när jag kom på att det finns en Lagerhaus inne i centrala Västerås så var jag inte sen med att ta oss dit efter min KBT. 49 kr/st har jag för mig och jag är materiellt förälskad i dom! Jag klippte av lite eakulyptus-kvistarna från blombuketten som jag fick för nästan 3 veckor sen nu så nu får dom agera modell i dom här grejerna istället ett tag! Jag får lite vår-känslor när jag börjar pyssla och dona hemma igen. Hela vintern är typ ett enda jul-mys för mig så när jag börjar se såna här saker igen så spritter det i kroppen på mig! 
Visst var dom söta?
 
Nu: Försöka att inte somna haha Min klocka ringde på 04.45 i morse och det börjar kännas, mest att jag är oerhört hungrig redan eftersom min lunch blev redan vid 10. Det vankas kycklingflié i ugn, klyftpotatis och rödvinssås. Herre min skapare vad gott det ska bli! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress