Den här bilden summerar ganska så bra min dag igår: Slut som människa! 
Jag fick bra feeling inför gympasset och körde på ganska så bra, fick bra kontakt med rygg/axlar/core och jag testade ganska så många nya övningar.
Resultatet blev så här: Helt slut. Mina muskler var helt döda efteråt och när endorfinerna gav med sig så blev jag istället hur trött som helst resten av dagen. Det är lurigt det där med att träna tycker jag. Jag ser helst till att inte träna innan jobbet just av den här anledningen, att kroppen känns "sjuk" och gör ont. Jag höll på att somna till redan vid 3-snåret igår så jag tog mig ut på en promenad istället för att få in lite friskluft igen. Det brukar hjäpa mit 9 av 10 gånger! 
Idag då? Nu sätter jag igång och jobbar fram tills på fredag. Helt klart den jobbigaste perioden på den där 2-veckors-grejen jag pratade om igår. Här blir det inte mycket annat gjort än att jobba, äta och sova. Jag hoppas på yoga ikväll och känner att om energin finns så gör jag det! Jag hinner inte äta något mellan jobb och yoga så allt beror på hur dagskonditionen känns. 
Men om vi ska lyfta fram 2 bra saker som jag funderade på igår:
1) Lagerhaus kontaktade mig igår och frågade lite fint om dom fick använda min bild, på dom där glas-grejerna som jag har i fönstret, på deras hemsida. Dom sa lite fint att dom älskade bilden så det var självklart att dom fick använda den! Såg nu att den finns uppe under deras kategori Instashop. Hur kul är det inte??
2) Jag märkte igår på min promenad att det faktiskt är ljust ungefär fram till 17. Sen känns det mörkt redan vid 17.30, men ändå! Nu finns det bra med ljus-timmar för oss i Sverige, nu vill vi bara ha lite sol på dom timmarna också! Jag märker redan nu, as we speak, att det börjar skifta lite ljusare på himlen igen och då är klockan inte ens 7 på morgonen. Trots att jag är så trött på vintern att jag bara vill spy lite på den så är det något magiskt med den här tiden på året, när det börjar ljusna igen. 
 
Ha en fantastisk tisdag nu kära ni! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress