Ni som är hästmänniskor vet det här problemet: När man är så trött i benen efter en ridlektion att man ramlar på rumpan när man ska hoppa av hästen pg.a helt jäkla slut i heeeela kroppen! 
Jag var trött ända in i benmärgen redan innan lektionen, vilket resten av gruppen också verkade vara, och det blev inte bättre efter en riktigt ansträngande lektion! Jag tänkte först bara att det var min dåliga kondition och extrema februari-trötthet som har slagit till hårt på mig, men nej nej. Vi alla verkade lika trötta och höll med om att det var en tuff lektion! Rolig som tusan, men tuff. Det var tur att jag inte föll av i hoppningen för det hade jag nästan förtjänat tycker jag. Min älskade Akrobat gjorde inte mer än hade var tvungen till för jag hade absolut noll ork att göra "rätt" hela tiden haha Men ni kan förstå hur mycket jag skrattade när jag låg på marken efter avsittningen och ser hur Akrobat står och kollar ner på mig och flinade lite!
Vi i gruppen brukar vara väldigt pratglada både före och efter lektionerna men det märks att vintern börjar ta ut sin rätt på oss alla. Vi är lite kända för att ta 45 min upp till 1 timme på oss efteråt att bara prata med varandra, gå igenom hur alla hade det på lektionen och typ berömma varandra. Igår var det som att alla visste att vi var för trötta för att prata och därför bara åkte hem på en gång. Jag och min syster går ändå alltid hem i våra 2 km för att prata av oss lite, det är lite en vana från när vi var yngre och utmanade oss själva på en helt annan nivå när vi hade ridlektion. Men det är en mysig tradition tycker jag och den lär vara härligare när det inte är snorkallt ute och benen känns som geleklumpar!
 
Men nu är det måndag, jag är ledig pga att det är en kollega som ville byta ett pass och då fick jag vara ledig idag. Lång-helg tycker vi om! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress