22 februari 2018

Mina 4 Must Have

allmänt

 
 
Här är 4 av mina Must Haves här hemma just nu.Jag själv tycker att det är lite härligt att bli tipsad av andra om vad dom gillar i skönhet för tillfället. Det ändras helt klart från vinter till sommar, men här har ni mina 4 tips från årets tråkigaste månad:
 
Jag blev störtförälskad i oljan från You & Oil ( om någon av er sitter på den här och bara inte vill använda den, jag köper den mer än gärna haha) som vi fick i någon Glossybox för x antal månader sen och min spelar på sista refrängen just nu. Tror att jag kan klämma fram kanske 1 eller 2 användningar till av den. Min hy har typ aldrig känts så BRA en vinter så som den har gjort den här vintern? Med tanke på min kaos-hy med rejäl obalans i ansiktet så var den här en räddare tror jag. 
 
Spirulina tror jag att ni snart tröttnar på mig om haha Jag älskar den och just nu har jag den burken ovan. Eftersom jag väljer att ta i tablettform pga svinäckligt att dricka som shot så tar jag mellan 6-7 st små tabletter så gott som dagligen. Säg 5 av 7 dagar, jag glömmer ibland att ta dom. Mitt hår och mina naglar har aldrig känts så starka förut som den här vintern! Kan ha med att göra att jag har tagit d-vitamin ungefär 5/7 dagar här också. Bra skit helt enkelt! 
 
Loreal´s clay mask blev en favorit efter en test som man fick i en annan Glossybox. Den är enkel att applicera, kostar inte skjortan ( runt 100-130 beroende på var du letar), jag känner mig alltid ren och fräsh efteråt och det känns viktigt att hjälpa huden på ansiktet nu när det är så kallt ute och solljuset lyser med sin frånvaro! 
 
Anastasia Beverly Hills:s Brow Wiz i färgen Medium Brown. Jag har länge letat efter den optimala ögonbrynspennan som ger EXAKT den färg som jag vill ha på mina bryn. Här har vi den. Den är perfekt kall i tonen utan att för den delen bli grå. Den kostar lite, men om jag säger att jag köpte den på Black Friday och har använt den 1, ibland 2, gånger om dagen i snart 3 månader och kan säkert ha den 2-3 veckor till så tycker jag ändå att den är prisvärd. Jag testade att köra på ett budgettmärke i en färg som jag faktiskt gillade rejält också, men för 79 kr så höll den MAX 3 veckor. Verkligen max. Så istället för att köpa 1 varje månad för runt 80 kr så var det mer värt att köpa den här från Anastasia för 255 som då håller i 3-4 månader. Jag passar alltid på att köpa den här när jag ser den på rea eller har någon rabattkod på 20 %, då blir det inte känslan av andnöd när jag handlar den.
 
Har ni något kul tips på skönhet just nu? Ett must have som ni vill dela mer er av?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress