Det är dags! Dags för träning. Jag lever lite i 2-veckors-schema när det gäller både jobb och träning har jag märkt. Den förra veckan så är jag ledig onsdag-torsdag och ibland fredag och då försöker jag att få in 1-3 pass på dom dagarna. Förra veckan fick det bli 1 riktigt bra löppass (intervaller) och sen hade jag några väldigt sköna promenader under veckan. Fredagen gick åt för Västerås och sen var det jobb som gällde. 
Men den här veckan så ser det ut som så här: Något slags muskelbyggande pass idag (måndag), imorgon satsar jag på ett yinyasa-pass ( yoga) efter jobbet. Det brukar kunna gå åt pipsvängen eftersom jag egentligen inte är så förtjust i träning efter arbete, men jag vet också känslan efteråt och den är magiskt skön. Det brukar vara EXAKT det som min hjärna behöver efter en intensiv dag på jobbet. Det är träning för kroppen, men jag gör det mest för min hjärnas skull. På söndag är det ridning och det behöver jag väl inte ens säga längre att det är min favorit-del på den här veckan! Träning som blir av utan att man ens hinner tänka på det är enligt mig den bästa träningen. 
Jag gillar kombinationen av min träning som den är just idag. Lite ego-boost på gymmet i form av vikter/löpband, hjärn-träning i form av någon slags yoga och så ridningen. Ibland händer det att jag och min vän går till simhallen, men livet kommer emellan ibland. Promenaderna jag tar är oftast på 45 min upp till 1 timme och är enbart för att jag vill lyssna på någon grym podd och få friskluft. 
Jag ska inte sticka under stolen med att det känns i plånboken just nu. Både helårskort på gymmet och ridning fram till midsommar resulterade i ca 5500 kr fattigare sen början på december haha Men jag anser att det är pengar som är en investering i mig själv och mitt välbefinnande idag. Vem vet hur livet ser ut om 1-2 år?
 
Hur ser er träning ut nu förtiden? Tränar ni något överhuvudtaget? Ni kanske har en hund och er hälsa blir i form av promenader med jycken?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress