5 februari 2018

Ledig måndag

allmänt

 
God morgon och glad måndag på er! Jag kunde inte förstå varför klockan ringde vid 7-tiden och snoozade säkert 30 min bara fför att kroppen kändes så där tung som den bara kan göra när täcket ligger extra skönt över en och det är perfekt varmt i sängen. Men nu är jag igång med 1 tvättmaskin som rullar, frukosten är i magen ( älskade kaffe, vad skulle jag göra utan dig?) och jag har tänkt köra igång kroppen med lite träning här hemma. Egentligen skulle jag ha en gym-dejt med en vän idag men eftersom mitt öga inte kan bete sig särskilt bra (okej den är bättre nu än i lördags i alla fall) och jag inte vill riskera att det faktiskt smittar så vill jag inte hänga i en gymlokal som är full av baciller. Men jag måste faktiskt röra på kroppen lite idag ändå och får helt enkelt ta tag i det här hemma istället! Hoppas att kaffet kickar in snart för det här känns bra segt ändå haha
 
Äntligen är jobb-helgen över för den här gången och den gick väl över förväntan, vi var nog ett trött gäng igår men så kan det bli ibland! Jag avslutade i alla fall min söndag med pizza med min syster och semester-planerande för sommaren. Hur härligt är det inte att kunna sätta igång och fantisera om sommarens härligheter! Jag har som sagt planerat att ha 4 långa veckor ihop det här året och jag känner typ redan nu har jag ryser av tanken. När vi har 4 veckor så får jag per automatik helgen ledig så det känns grymt härligt att fira in semestern med Midsommarafton ledig! 
 
Men nu är det måndag och vi är fortfarande inne i februari. Trots att februari känns lång och jobbig så är jag helt säker på att vi sitter här snart och knappt kan förstå att vi är inne i mars= Vår-månad! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress