Jag hann kolla på 1,5 låt och sen 2 minuter utöver det på Mellon igår, sen var det nog för mig. På den tiden hann Fab Freddie säga Hodiladi kanske 4-5 gånger, skjuta iväg t-shirts över publiken och David Lindgren fick fejk-skratta åt ett skämt som Fab F slängde tillbaka när hans tur var över. Det tog mig alltså inte ens 10 min att tröttna på ett program som jag annars är bänkad framför! Jag förstår att det är något "nytt" och att dom försöker häcken av sig att vara bra, men ibland behöver det inte vara "enkel" humor som gör ett program om ni förstår hur jag menar? Tänk er genomslaget med Björn Gustafsson vs humorn i årets Mello, lite skillnad på humor va? 
Men jag gjorde så som man bör göra: Sluta irritera mig över det, stängde av tv:n och gjorde något annat. Man behöver ju faktiskt inte kolla på det. Jag får satsa på Eurovision istället och hoppas att vi skickar iväg någon bra låt från Sverige! Kollar ni på Mellon i år? Vad tycker ni? Är jag kinkik, tråkmåns eller finns det liiiite sanning i det jag säger? 
 
Ikväll är det jobb för min del. Snart är den här jobbhelgen över och nästa gång jag går in i en jobbhelg så är det MARS! Känns helt galet att tänka så. Så nu kör vi igång den här dagen, eller ja, den har varit igång ett tag redan men jag snoozade alldeles för skönt i sängen. Tänk vad svårt det kan vara ibland att bara kliva ur sängen haha
Hoppas att er helg är mysig och bra! Ta hand om er.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress