Hej hej! God morgon på er där ute. Efter 9 timmars sömn så börjar jag på något vis känna mig lite mer som människa. Sömn är SÅ viktigt för mig just nu och när jag får mindre än 8 timmar så fungerar jag typ inte. Det ligger fortfarande någon slags förkylning i min kropp som vägrar bryta ut, eller som helt enkelt bara inte vill försvinna. Det känns ungefär som att att jag har varit halvkrasslig ända sen Nerja i september, från och till. Jag har en massa energi vissa dagar, kanske att jag passar på att smyga igång kroppen med lite träning då, vaknar upp igen dagen efter med ont i bihålorna och en supertrött kropp. Plus att 1177 trodde att mina jobbiga ögon säkert berodde på just den här förkylningen, att det var vanligt att det kom till ögonen till slut. Kul! Så just nu sitter jag med en fruktsallad, kaffe och ska ta mig till Hälsokost för att se om det finns någon härlig mirakel-blandning till vitaminer så att jag kan boosta min kropp på bästa sätt. Antingen vill jag ha en sjuhelvetes förkylning som blåser ur hela kroppen eller så ska jag bli frisk. Det här mellanläget är sjukt jobbigt! Det är många på jobbet som har ungefär likadant så det kan jag trösta mig med, jag är inte svag eller extra känslig för just baciller.
Annars då? Jag behövde en dag från datorn igår. Jag har varit så extremt trött den här veckan, orolig och fylld av en mörk känsla i hela kroppen. Den blev mycket lättare igår runt förmiddagen så det känns bra och just nu känns det överhuvudtaget inte alls. För mig som är väldigt "lagom" i humöret så skrämmer det mig lite när jag blir så här ... ledsen? Det skrämmer mig ännu mer att folk runt omkring mig måste plocka upp mig när det händer, jag fäller helst inte ner min gard bara så där. Missförstå mig inte förresten, säg av 30 dagar i en månad så kanske 1-2 dagar kan vara så här, förmodligen är det hormoner som jag måste lära mig att känna igen eller saker jag måste bearbeta för att ta mig igenom. Jag känner mig allt som oftast glad, postiiv och skrattig! Det är heller ingenting jag behöver "fejka" mer än dom där 1-2 dagarna då jag egentligen bara vill krypa in i mig själv och stanna där. Alla har vi väl dagar som är bättre och sämre, nu måste jag bara lära mig att hantera dom också.
Men om vi ska prata om +-sidan då!
+ Jag ska gå på bio med min syster och några vänner på lördag. Sista filmen av 50 Shades och jag är SÅ redo att se den!
+ Det är ridning på söndag. Som jag behöver det.
+ Mitt yoga-pass i tisdags var det bästa jag har gjort på länge. Efter en rent utav förjävlig dag på jobbet så lyckades jag vända dagen ( mycket pga min älskade kollegor, vad skulle jag göra utan dom?) och avslutade med 1 h 15 min yoga och det var e x a k t det som behövdes. Många låsningar som knäpptes upp, fokuset hamnade på andningen och kroppen fick lite kärlek. Lugnet efteråt i min hjärna vad total.
+ Jag har upptäckt Mandelmans haha Jag plöjer igenom avsnitt efter avsnitt nu och jag bara älskar dom! Jag älskar tv när dom gör såna här positiva program. Oftast är det mycket elände på tv, med mycket fokus på tunga ämnen, men när det kommer ett sånt här mys-program så älskar jag tv! 
+ Jag har snart 3 dagars ledighet. Herregud vad efterlängtat!
Alexandra

Du borde verkligen scanna dig för att se ditt cellskydd! Det kan hjälpa för att få bukt med förkylningar och annat envist🙏

Svar: Oj, det visste jag inte ens att man kunde göra? 😊 ögat blev genast bättre idag när det helt plötsligt gjorde svinont och så såg kunde jag plocka ut en relativt stor svart plastgrej som tydligen suttit där. En sak mindre att tänka på! Haha
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress