4 februari 2018

Granola och blåbär

allmänt

 
 
Hur sjukt härligt är det inte att vi börjar gå in i en ljusare tid nu? Sist jag gick upp innan 7 så var det becksvart ute och nu ser man helt klart att det börjar ljusna redan nu! Jag gillar det skarpt.
Men sen en sak: Melodifestivalen. Herregud, jag kunde nästan ha jobbat hela kvällen istället för att kolla på det där haha Är det det här som kommer bli nu? Icke-artister utan mer såna som helt klart kan underhålla men inte sjunga? Jag vill ju på något vis tro att det var ljudsättningen som sög ( det kan märkas ibland att dom stackars artisterna inte hör sig själva och ja, då blir det platt pankaka) men jag tror ärligt talat att det helt enkelt inte var var ljudets fel alla gånger igår. Jag gillade i alla fall My turn eftersom att han kunde sjunga rent och hade en fin ballad och Ingrossos var väl helt OK, varken mer eller mindre. Han kan underhålla och sjunger bra. Ta bort scennumret och låten känns ganska så.. platt? Men jämför man med dom andra låtarna så skickar jag mer än gärna dom här två till Eurovision utan problem.
Kollade ni igår? Vilka tyckte ni skulle gå vidare? Sigrids låt i sig tyckte jag väl var ganska så sjung-vänlig, men jag klarar inte av att lyssna på artister som inte kan sjunga rent, då sätter jag tv:n på mute haha
 
God morgon på er annars! Jag ska försöka sätta mina skygglappar för ögonen idag och bara köra på. Gud i himlen vilken dag det var igår, jag somnade innan 23 utan problem, var helt klubbad! Jag hoppas på att mitt öga beter sig någorlunda bra idag annars får jag ta och ringa läkaren och se om dom kan ge mig något, jag gissar på någon ögon-bakterie som ligger och krånglar, men det vore härligt med någon salva eller så som kan hjälpa mig att få bort det här.
Ha en härlig söndag nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress