När man inte har någon significant other: Skäm bort dig själv! Alla förtjänar lite kärlek och jag kände att jag ville ha lite kärlek jag också. Did and done! Min kärlek för ansiktsvård tickade igång lite extra när jag såg dom här peel off maskerna på jobbet så självklart fick dom komma hem med mig. Jag menar, guld-mask? Kan det bli bättre en dag som Alla hjärtans dag? Jag skämde också bort min kropp med en rejäl genomgång massage där det knäcktes och trycktes ut längs med hela ryggen och framför allt nacke/axlar. Det är bra stelt där uppe hos mig men nu ska jag klara mig undan lite onödig huvudvärk framöver! Så idag fick det bli kärlek till kroppen genom lite godis och massage. 
En effektiv förmiddag helt klart må jag säga. Jag var uppe redan strax innan 7 och tog mig iväg för massagen på jobbet ( det ingår i vår friskvårds-pryl att kunna få massage ibland, det är guld värt!), storhandlade hem mat för det har varit pinsamt lite sånt här hemma hos mig ett tag och nu ska jag sätta igång och laga lite matlådor och sånt! Funderar på om jag ska försöka mig på att springa lite, men vi får se hur kroppen känns. 
Jag ska i allafall försöka hålla mig borta från sociala medier så mycket som det bara går idag för jag blir bara bitter när jag ser alla bilder på enorma grejer som folk får från sina käraste haha Snälla, säg att det inte bara är jag som har den härliga egenheten??
 
Glad alla hjärtans dag på er! Singel, utan familj eller i par, ta hand om er idag lite extra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress