2 februari 2018

Fredags-feeling

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! Äntligen fredag och äntligen jobb! Äsch, vem försöker jag lura, det vore härligt att ha ledig helg för mig också, men jag har haft 2 helt underbara dagar ledigt nu och det är min tur nu att jobba så att dom andra kan få vara lediga! Det enda tråkiga med att vara ledig mitt i veckan är 1) det finns NOLL "fredagskänsla" över att vara ledig onsdag-torsdag. Ni vet det magiskt härliga känslan som kan vara över ett arbete en fredagseftermiddag och alla går hem och tar ledigt? Det existerar inte i min värld. 2) Det är satans ensamt. Jag har fått skapa mina egna rutiner dom här lediga dagarna och inte jaga upp mig över att vara ensam så pass mycket. Jag lyssnar otroligt mycket på poddar och musik såna här dagar. Samtidigt är det väldigt skönt att få vila mitt huvud från mitt annars väldigt sociala jobb!
 
Här har ni läpptstiftet jag pratade om igår förresten. Från ett märke som heter Laqa & Co och kom med månadens Glossybox. Jag ä l s k a r konsistensen och färgen! Jag använder inte överdrivet mycket smink om det inte vankas middag eller något annat socialt, men om jag kunde välja en sminkning som jag fick tatuera in i ansiktet hade det varit den här: En bas med foundation, solpuder och higlighter följt av ifyllda ögonbryn, bryngel och sen ett par riktigt mörka läppar. Jag gillar looken "no-make-up-make-up-look" om ni förstår hur jag menar? Ögonen är orörda men läpparna får stå för fokuset. 
Men nu: Fixa mig för en eftermiddag på jobbet och så ska jag hämta ut min 2:a bukett blommor som jag fick som presentkort i julkapp! Lite fredagsstämning ändå.
Emilia Sjödin

Sjukt fin färg på läppstiftet! :)

Svar: Tack! Ja visst är den! 😄 ha en fin fredag!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress